Sant Jordi i Santa Jordina 2022

Aquest Sant Jordi i Santa Jordina compartiré amb vosaltres literatura i primavera:

– El divendres 22 d’abril, oferiré un taller d’escriptura creativa a La Pobla de Segur (Pallars Jussà), al Jardí dels Llibres d’Alba Jussà. Serà a les 18h i trobareu més informació al web de l’Ajuntament de La Pobla.

– El dissabte 23 d’abril, Diada de llibres i roses, em passaré tot el matí per Lleida signant exemplars de Dones al marge, que ja va per la 5à edició. Aquí trobareu els horaris de les signatures:

– Aquell matí també em passaré per la paradeta de l’Ajuntament de Lleida, ja que enguany soc una de les escriptores que ha participat en l’Escata de Drac 2022. Relats de Sant Jordi, la publicació que cada 23 d’abril edita la Paeria, amb textos d’escriptors i escriptores del territori. Si aconseguiu tenir l’Escata de Drac entre les mans (l’ajuntament les repartirà de forma gratuïta), podreu llegir el meu relat “Refugis de paper”, inspirat en la llegenda de Sant Jordi.

Aquell mateix dissabte 23A, oferirem un recital musical amb el Josep Vilarrua (Pepon), a llibreria Natura Llibres d’Alins ( Pallars Sobirà). Serà un recital de literatura rural i de muntanya, maridat amb les notes de l’acordió del Pepon. Així doncs, us esperem a les 19h a la Vall Ferrera. Per assistir a l’acte, cal inscripció prèvia, trobareu tota la informació al web de Natura Llibres.

Ens veiem aquest 23 d’abril als carrers, envoltades de roses i llibres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s