Presentacions i espectacles en motiu del 8 de març del 2022

Pels volts del 8 de març la meva agenda s’infla de cop. Comença la ronda de presentacions i espectacles pel territori, sempre amb perspectiva de gènere. 


Us apunto tots els actes que tinc agendats fins al moment, per si teniu ganes de participar a l’aquelarre!


– Dissabte 26 de febrer, a les 12h, a Ripoll (El Ripollès): “Presentació de ‘Dones al marge’, amb l’antropòloga Roser Capdevila i l’acompanyament musical d’ErnestGinkgo”. Organitza: La Lluerna, la nova llibreria cooperativa de Ripoll. 


– Dissabte 5 de març, a les 19h, a La Pobla de Segur (El Pallars Jussà): “Espectacle ‘BioLentes. Cronograma incomplet de les violències’, amb la Noemí Busquets”. Organitza: Ajuntament de La Pobla de Segur.


– Diumenge 6 de març, a Alcarràs (El Segrià): “Espectacle ‘BioLentes. Cronograma incomplet de les violències’, amb Noemí Busquets”. Organitza: Ajuntament d’Alcarràs.


– Dimecres 9 de març, a les 19h, a Solsona (El Solsonès): “Presentació de ‘Dones al marge'”. Organitza: SIAD del Solsonès i Biblioteca de Solsona.

– Dijous 10 de març, a les 19.30h, a Joanetes (La Garrotxa): “Presentació de ‘Dones al marge’, en el marc de les Jornades sobre trementinaires, remeieres i dones rurals”. Organiza: Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas. 

– Divendres 11 de març, a les 19h, a Artesa de Segre (La Noguera): “Presentació de ‘Dones al marge'”. Organitza: Biblioteca d’Artesa de segre. 

– Dissabte 12 de març, a les 17h, a Santa Bàrbara (El Montsià, Terres de l’Ebre): “Presentació de ‘Dones al marge’, en el marc del Març Lila ’22”. Organitza: Fem Vent del Sud (col·lectiu feminista de Santa Bàrbara).

*A més, aquests dies també treuré el cap per l’escola La Mitjana, de Lleida, i per l’Institut de Tremp!

Després de tot aquest tour, marxaré de viatge unes setmanes, ja us oferiré alguns retalls de les meves aventures a través d’aquesta finestra virtual! Crec que aquests dies fora d’agenda em serviran per sentir el ritme de tots els projectes de futur que em ballen per dins, confio poder-ne plasmar alguns sobre el paper o teclejar-los a la vora d’una bona tassa de te Ceilan i de la Mi, la meva amiga estimada (pista, pista, pista).

A la tornada, ja serà abril, un mes que sempre olora a llibres i, per tant, a més actes i presentacions (i qui sap si espectacles). Però de moment no cal que traieu l’agenda, que n’hi ha prou amb el mes de març!

A rodar!

📷 Oriol Riart

Un comentari Digues la teva

  1. info@pirineo-rural.com ha dit:

    Moltíssimes gràcies.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s