Recital de Poesia als Parcs

A principis d’octubre, el Gerard Vilardaga, el David Caño, l’Elias Porter i jo vam participar en un recital poètic i musical a Farrera (Pallars Sobirà), organitzat pel Centre d’Art i Natura de Farrera (CAN), en el marc de la iniciativa Poesia als Parcs.

Ara, podeu assistir al recital de forma virtual, ja que han penjat els nostres vídeos al canal de Youtube de Poesia als Parcs: https://www.youtube.com/user/poesiaalsparcs/videos. Veureu com el muntatge té una ambientació bastant catòlica, amb uns quants Sants d’espectadors que ja estan acostumats a trobar una bona colla de descreguts a dalt de l’escenari…

Aquí us deixo els meus vídeos. Si els tafanegeu, podreu sentir alguns dels meus textos i poemes de forma inèdita, ja que alguns d’ells no els tinc publicats enlloc, només els pronuncio en veu alta en alguns recitals.

Quan tot això acabi, ens devem moltes més estones de cultura i llibertat com les que vam viure a Farrera. Feliç solstici d’hivern o d’estiu, depenent de l’hemisferi on us trobeu!

La llibertat i altres exilis

Deixa un comentari