Estreno secció a Catorze.cat: “A bocafoscant”

Aquest novembre he començat a col·laborar amb el mitjà cultural Catorze.cat. Un cop al mes, us escriure des de la meva cambra pròpia, “a bocafoscant”, que és el títol de la meva secció, que està a dins d’una de més àmplia que s’anomena “Cambres pròpies”.

Em fa molta il·lusió començar aquestes col·laboracions. Catorze.cat és un dels meus mitjans preferits pel que fa la cultura i les arts, ja que tots els continguts són cuidats i de qualitat. I és que des del meu punt de vista, aquest mitjà aporta bellesa al món.

Aquí teniu un petit fragment del meu text “La nit obre la boca”, escrit des de la Vall d’Ancs, al Pallars Sobirà: «La vall on vivim és petita i al poble entre setmana només som disset, però n’hi ha prou perquè de les nostres boques i mans en surtin la quantitat justa de llegendes i relats que ens permetin entendre que un tros de vall conté el món sencer i totes les històries possibles.»

📖 Podeu llegir-ne el text sencer a www.catorze.cat, veureu que hi ha paraules o expressions en pallarès.

Aprofito per explicar-vos que des de Catorze.cat han iniciat una campanya per obtenir suport econòmic, ja que el mitjà es troba en una situació crítica (fins i tot s’han plantejat tancar). Si teniu ganes d’aportar el vostre suport, teniu diferents formes de col·laborar, ja sigui amb una aportació econòmica mensual, o bé amb una de puntual. A canvi, podreu seguir gaudint dels continguts d’un mitjà que aposta per la cultura i les arts en català. Al seu web en trobareu més detalls!

Foto: Sílvia Martín

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s