Art contra les violències de gènere

Aquest mes de juny estrenem dos espectacles en el marc del projecte Art contra les violències de gènere, impulsat pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Pallars Sobirà.

De fet, el passat 18 de juny ja vam estrenar una de les propostes a la Casa de la Sal de Gerri de la Sal, BioLentes. Cronograma incomplet de les violències, un espectacle de poesia i dansa-teatre que hem gestat amb l’artistassa Noemí Busquets. A més, també hi han col·laborat la il·lustradora Maria Anaïs Miranda Solè (disseny de la imatge), Pirinoise (muntatge musical) i les meves companyes de vida al Pallars, la Maria, la Sílvia i la Nú.

Estem molt contetes de la rebuda que va tenir, amb un públic ple de gent que estimem!

Aquí teniu un petit resum visual:

Aquesta setmana, repetirem funció a Tavascan, a les 13h, qui vulgui assistir es pot apuntar mitjançant aquest formulari.


El dia 24 de juny estrenem Violències. Guerra Civil i postguerra al Pallars, que parteix dels 69 assassinats civils d’homes i dones al Pallars Sobirà entre el maig i el novembre del 1938. Persones innocents, afusellades i enterrades en fosses comunes. Violències tracta de la violència exercida contra les dones (vídues, germanes i mares), així com les que van participar a la guerra des del front. A Violències fem equip amb la Vanesa Freixa, el Javi Ballabriga, la Noemí Busquets i Pirinoise.

Si voleu participar d’aquest acte d’homenatge, podeu venir el dijous 24 de juny a les 18h a Espot (formulari d’inscripcions) i el diumenge 27 de juny a les 22.15h a Pujalt (formulari d’inscripcions).


I per celebrar el solstici d’estiu, us presento dues activitats més:

El divendres 25 també faré una presentació Dones al marge al pla de Nequa (Pallars Sobirà), amb la llibreria Natura Llibres d’Alins i la guia Laia Acero, de Guies de Muntanya en Ruta. Serà un aquelarre literari que comptarà amb la col·laboració del Pa de Mencui, la ratafia del Terrer del Pallars i els formatges de Casa Mateu de Surp. Teniu més informació aquí.

Per últim, el dissabte 26 de juny, a les 18.30, participaré a Àger a la conferència Bruixa i gènere. Recerques amb perspectiva de gènere, en el marc de l’Embruix. Jornada de bruixes a Àger. Aquí trobareu més informació.


Agenda completa d’activitats:

  • Dijous 24 de juny a les 18h a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Espot: Violències. Guerra Civil i Postguerra al Pallars (formulari d’inscripcions).
  • Divendres 25 de juny a les 13h a Tavascan: BioLentes. Cronograma incomplet de les violències (formulari d’inscripcions).
  • Divendres 25 de juny a les 16h a Ainet de Cardós: Aquelarre literari amb Natura Llibres.
  • Dissabte 26 de juny a les 18.30h a Àger: Conferència Bruixa i gènere. Recerques amb perspectiva de gènere. Reserves a biblioteca@ager.cat.
  • Diumenge 27 de juny a les 22.15h a Pujalt: Violències. Guerra Civil i Postguerra al Pallars (formulari d’inscripcions).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s