Companyes de viatge

11745425_10205664979616011_3720723344547185753_n

Una de les meves companyes de viatge és la Maria Anaïs Miranda Solé, l’autora de les il·lustracions del meu llibre Dones al Marge i de la portada d’aquest blog, així com dels tatuatges que se m’arrelen a l’esquena i em fan sortir ales als peus, de les joies que em pengen pel cos i dels dibuixos que m’ha regalat al llarg de la vida. La Maria vesteix amb imatges alguns dels meus textos i qui sap si algun dia jo m’atreviré a posar paraules al que ella em suggereix.

És una guerrera salvatge, feréstega, com el seu autoretrat, i podeu descobrir tot el seu art a través de l’espai web Mirandanart.


En aquesta travessa també m’acompanya l’artista Noemí Busquets. Juntes hem gestat l’espectacle de poesia i dansa teatre Biolentes. Cronograma incomplet de les violències, un recorregut històric per  les opressions de gènere que hem viscut i vivim les dones d’arreu del planeta, posant especial atenció en els  territoris de muntanya. Amb la Noemí Busquets també formem part de l’espectacle Violències. Guerra Civil i Postguerra al Pallars Sobirà, juntament amb la creadora Vanesa Freixa, el músic Javi Ballabriga i la sonorització de Pirinoise.

La Noemí Busquets és actriu, ballarina, terapeuta, intèrpret de llengua de signes, kinesiolpga… I un dels seus personatges més coneguts és l’Esperanceta de Casa Gassia.

* Foto: Mariaxwolf