Foc i cova

De vegades no necessito que m’expliquis com t’ha anat el dia, ni que facis un repàs de tots els temes que tenim pendents… Tan sols en tinc prou amb que em diguis què vas aprendre ahir, mentre compraves al mercat, o que em parlis d’algun dels teus desitjos que s’han quedat a mitges. Que caminis una estona a la meva vora i no t’importi dedicar-me alguns silencis, a veure si aquesta calma pot asserenar la tempesta que bull dins del meu cap. Potser així trobem el botó que anuncia PAUSA i ens permetem aturar, segur que aleshores podrem escoltar-nos millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s